fbpx


  Informasjon om CardiAid hjertestartere

  CardiAid er en ledende produsent av livreddende medisinsk utstyr, spesielt fokusert på hjertestartere (AED). Disse enhetene spiller en avgjørende rolle for å redde liv under nødsituasjoner som hjertestans. CardiAid er kjent for sin innovative tilnærming til produktutvikling og brukervennlig design, noe som gjør dem til en pålitelig ressurs for både medisinske fagfolk, førstehjelpere og enkeltpersoner.


  Hvordan bruke CardiAid:

  CardiAids enheter er utviklet med den nyeste teknologien for å sikre rask og nøyaktig identifikasjon av hjertearytmier som ventrikkelflimmer og ventrikkeltakykardi. Disse farlige rytmeendringene kan føre til hjertestans og potensiell død hvis de ikke behandles umiddelbart. Her er noen nøkkelfunksjoner til CardiAid-enheter:

  ❤️ Rytmeanalyse

  CardiAid hjertestartere bruker avansert rytmeanalyseteknologi for å vurdere pasientens hjerteaktivitet og avgjøre om et sjokk er nødvendig.

  ❤️ Enkel å bruke

  En av de bemerkelsesverdige egenskapene til CardiAids hjertestartere er deres brukervennlighet. Tydelige instruksjoner og stemmeinstruksjoner veileder brukeren gjennom hele prosessen, fra påføring av elektroder til levering av støt.

  ❤️ Pålitelig

  CardiAid er kjent for påliteligheten og holdbarheten til produktene deres. Dette er avgjørende for å sikre at hjertestarteren fungerer optimalt i kritiske øyeblikk.

  ❤️ Bærbar

  CardiAids enheter er designet for å være lette og enkle å transportere, noe som gjør dem ideelle for bruk i forskjellige miljøer, som helseinstitusjoner, skoler, arbeidsplasser, offentlige steder og hjem.

  ❤️Hjerteovervåking

  Noen av CardiAids enheter tilbyr også kontinuerlig hjerteovervåking etter en hendelse, slik at medisinsk personell kan vurdere pasientens tilstand og gi videre behandling om nødvendig.

  ❤️ Barnevennlig

  Barnebehandling er tilgjengelig med spesielle pediatriske elektroder. CardiAid aktiverer automatisk pediatrisk modus når elektrodene til barn er koblet til.

  CardiAid setter sikkerhet og livredning først, og deres hjertestartere er et eksempel på deres engasjement for å bidra til økt overlevelse ved hjertestans. Enten det er helsepersonell, førstehjelp eller vanlige mennesker, gir CardiAid enklere tilgang til livreddende teknologi som kan utgjøre en betydelig forskjell i nødssituasjoner.

  CardiAid er kanskje den beste hjertestarteren vi har i Norden. Produsert av danske Cardia International for nordiske forhold.

  Image

  Se våre tilleggsprodukter til CardiAid

  Image

  Veggfeste /m informasjonstavle

  Image

  CardiAid Service /m batteri og elektrode

  Image

  Elektrode til voksen

  Image

  Elektrode til barn

  Er du interessert i CardiAid?

  Folkestarteren er en av to i Norge som distribuerer CardiAid. Vi tilbyr både leie og salg av de. Sjekk ut CardiAid i vår nettbutikk eller kontakt oss for tilbud.


  Informasjonskapsler & Personvernerklæring

  Vi bruker informasjonskapsler i henhold til GDPR. Les mer i vår personvernerklæring. Folkestarteren bryr seg om ditt personvern og vil at alle som besøker våre sider føler seg trygge. Du kan når som helst avslå informasjonskapsler.

  ...


  ,


  Postboks 181 Bryn, 0611 Oslo

  Brynsveien 3, 0667 Oslo

  post@osnordic.com

  815 - FOLKE //
  815 36 553