fbpx

  FOLKESTARTEREN

  ❤️ Leie av hjertestarter

  ❤️ Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter

  ❤️ Regelmessig service

  ❤️ Bytte av maskin

  ❤️ Produkter til din hjertestarter

  ❤️ Vi følger med for deg


  Kontakt oss for mer info

  GJØR
  SOM OTTO

  Skaff deg en hjertestarter!

  FOLKESTARTEREN

  ❤️ Leie av hjertestarter

  ❤️ Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter

  ❤️ Regelmessig service

  ❤️ Bytte av maskin

  ❤️ Vi følger med for deg


  Kontakt oss for mer info

  GJØR
  SOM OTTO

  Skaff deg en hjertestarter!

  FOLKESTARTEREN

  ❤️ Leie av hjertestarter

  ❤️ Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter

  ❤️ Regelmessig service

  ❤️ Bytte av maskin

  ❤️ Vi følger med for deg

  Kontakt oss

  GJØR
  SOM OTTO

  Skaff deg en hjertestarter!

  FOLKESTARTEREN

  ❤️ Leie av hjertestarter

  ❤️ Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter

  ❤️ Regelmessig service

  ❤️ Bytte av maskin

  ❤️ Vi følger med for deg

  Kontakt oss

  GJØR
  SOM OTTO

  Skaff deg en hjertestarter!

  FOLKESTARTEREN

  ❤️ Leie av hjertestarter

  ❤️ Førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter

  ❤️ Regelmessig service

  ❤️ Bytte av maskin

  ❤️ Vi følger med for deg

  Kontakt oss

  GJØR SOM
  SINNASNEKKER'N

  Skaff deg en hjertestarter!

  Lei hjertestarter, bestill HLR / HMS kurs og kjøp førstehjelpsutstyr hos Folkestarteren!

  Folkestarteren tilbyr lavkostnadsleie av hjertestartere og annet førstehjelpsutstyr. Til kun 590kr* i måneden får du egen hjertestarter, gratis førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter, regelmessig service, bytte av maskin hvis den blir tatt i bruk og vi er tilgjengelig for kundeservice fem dager i uken. Om det skulle være nødvendig, kommer vi til deg. Du kan også etterbestille førstehjelpskurs for oppfriskning og andre goder.


  Hvordan bruke hjertestarter?

  Våre hjertestartere er enkle å bruke, både for barn og voksne. Du blir fortalt instruksjoner som er lett å følge. Se demonstrasjonsvideoen vår på bruk av hjertestarter nedenfor! 

  Hva kommer en hjertestarter med?

  Alle hjertestartere fra oss kommer med elektroder, batteri, to hjertestarter skilt, instruksjonsmanual og garanti, samt gratis førstehjelpskurs med HLR og hjertestarter. Vi selger også produkter til hjertestarter i tillegg, som skap, ekstra batteri og elektrodter.

  Hva innebærer garanti på hjertestarter?

  Garantien vår er en livsgaranti. Uansett hva som skjer med din hjertestarter, fikser vi den eller bytter den ut, evt. setter inn nytt batteri eller elektroder. Hvis hjertestarteren blir brukt, tar vi selvfølgelig på oss å erstatte den - helt gratis. Det er ingen skjulte kostnadder. Du skal ikke betale for å redde liv.

  Vi tilbyr Mindray og CardiAid hjertestartere

  I dag så har vi to forskjellige merker for hjertestartere: CardiAid og Mindray. Alle våre hjertestartere er EU godkjente og godkjent for salg i Norge. De fleste hjertestarterne på markedet i dag er halvautomatiske, enkle og laget for at flere skal kunne bruke den.

  Mindray

  Mindray er en anarkjent kinesisk hjertestarter som er liten og kompakt, med et morderne design. Hjertestarteren er best i test på forskjellige områder, som kalde temperaturer. På grunn av designet, egner den seg for flere omstendigheter, som å bli tatt med i bilen, på hytta eller på fjellet.

  Våre Mindray hjertestartere er av den halvautomatiske typen. Den har funksjoner som stemmenavigasjon, barnemodus og selvtest. Denne hjertestarteren er utbredt i Norge og er et godt valg. Vi selger også produkter til Mindray hjertestartere.

  Les mer om Mindray her.

  Mindray hjertestarter

  CardiAid

  CardiAid er laget av Danske Cardia International og garanterer kvalitet. Folkestarteren er en av to som distrubierer CardiAid i Norge, og vi er stolte av det. Våre CardiAid hjertestartere kommer i en bæreveske som inneholder elektroder og batteri. Barnepads/elektroder kan kjøpes i tillegg. Best for nordiske forhold.

  CardiAid er halvautomatisk. Den kommer med funksjoner som indikatorlys om hvordan hjertestarteren har det, trinn-for-trinn instruksjoner og skrur seg automatisk på og av ved åpning/lukking, tar ingen unødvendig tid! Vi selger også produkter til CardiAid hjertestartere.

  Les mer om CardiAid her.

  CardiAid hjertestarter

  Hva er vanlig hjertestarter pris?

  En vanlig hjertestarter pris er på mellom kr 8.000,- og helt opp til 30.000,-. Med dette prisnivået så kan man få mange forskjellige produkter. Du kan kjøpe en billig hjertestarter til kr 8.000,-, men denne garanterer ikke gode funksjoner. Noen hjertestartere selges til og med uten elektroder eller batterier! 

  Det er viktig å lese hvilke funksjoner en hjertestarter kommer med, samt sammenligne produkter. Spør deg selv; vil jeg satse på en hjertestarter som mulig ikke er god nok til å gjøre jobben sin? Er det skjulte kostnadder? Når det kommer til kjøp av hjertestarter, er pris en indikator på kvalitet. Velg heller en hjertestarter som koster mellom kr 15.000,- og 20.000,- enn den billigste, så får du et produkt med gode funksjoner, godkjent i Norge, flere gode omtaler, og så videre. 

  Hva med vår hjertestarter pris? Den ligger på midtpunktet, selvfølgelig! Men vi foretrekker leieplaner.

  Hvorfor leie?

  Å kjøpe hjertestarter er dyrt. Derfor har vi i Folkestarteren valgt å selge leieplaner for produkter innen førstehjelp. Dette gjør de mer tilgjengelige for enkeltpersoner og små bedrifter. Trenger hjertestarteren å bytte batteri? Vi gjør det for deg. Er du usikker på hvilke ekstra produkter du burde kjøpe til din hjertestarter? Kontakt oss så forseslår vi det beste for deg og din situasjon.

  Vi har hatt pris i bakhodet. Våre produkter og leieplaner har forskjellige priser basert på leieperiode/bindingstid. En hjertestarter pris er ikke bare en hjertestarter pris. Det innebærer bytting av elektroder, batteri og annet. Du må følge med på hvordan hjertestarteren har det sev. Dette vil koste et par tusenlapper opp gjennom årene. Derfor tilbyr vi leie av hjertestarter med alt dette inkludert, samt garanti, til en pris på mellom kr 500-800,- i måneden. Se våre leieplaner i nettbutikken vår.

  Er ikke våre tilbud noe for deg? Kontakt oss så kan vi diskutere pris og annet rundt våre produkter.

  Kjøp produkter til din hjertestarter!

  Trenger du nytt batteri eller elektroder til din hjertestarter? Hva med skap eller bæreveske? Vi selger produkter til hjertestarter, førstehjelpskoffert og mer.

  Kjeden som redder liv

  I akuttmedisin er "kjeden som redder liv" et kritisk konsept som viser de avgjørende trinnene som kreves for å redde et liv under en medisinsk nødsituasjon. Denne kjeden består av fire viktige ledd, og fungerer som en redningslinje, og sikrer rask og effektiv respons i krisetider. Du kan den fulle grafikken av kjeden til høyre nedenfor.

  Den første lenken er tidlig gjenkjennelse og aktivering (se etter tegn til liv). Når noen opplever en plutselig medisinsk nødsituasjon, for eksempel hjertestans eller kvelning, er rask gjenkjennelse av situasjonen avgjørende. Tilskuere må umiddelbart ringe 133 eller deres lokale nødnummer for å få profesjonell hjelp. Dette første trinnet utløser en rekke inngrep som kan bety forskjellen mellom liv og død.

  Kjeden som redder liv - se etter tegn til liv

  Den andre lenken er tidlig hjerte og -lungeredning (HLR). Umiddelbar administrasjon av HLR kan øke sjansene for overlevelse betydelig, spesielt i tilfeller av hjertestans. HLR involverer brystkompresjoner og innblåsninger, og personer som utfører HLR kan spille en sentral rolle i å opprettholde oksygensirkulasjonen inntil medisinsk fagpersonell ankommer.

  Kjeden som redder liv - tidlig hlr

  Den tredje lenken er tidlig defibrillering. I mange tilfeller av plutselig hjertestans kan uregelmessig hjerterytme korrigeres ved bruk av en hjertestarter. Disse bærbare enhetene er designet for enkel bruk og kan betjenes av tilskuere med minimal trening. Tidlig defibrillering kan gjenopprette normal hjerterytme og i stor grad forbedre sjansene for å overleve.

  Kjeden som redder liv - tidlig defibrilering / hjertestarter

  Den siste lenken er tidlig avansert livsstøtte og medisinsk etterbehandling. Når ambulansepersonell eller annet helsepersonell ankommer stedet, kan de gi avanserte medisinske tiltak og starte behandling. Dette kan inkludere administrering av medisiner, håndtering av luftveier og å sikre at pasienten er stabilisert for transport til et medisinsk anlegg.

  Kjeden som redder liv - medisinsk etterbehandling

  Hvert ledd i kjeden som redder liv er  avhengige av hverandre og tidssensitiv. Forsinkelse eller svikt når som helst i trinnene kan redusere sjansene for å overleve drastisk. Derfor er offentlig bevissthet, utdanning og opplæring i grunnleggende livsstøtteteknikker, inkludert HLR og bruk av hjertesarter, avgjørende for å styrke overlevelseskjeden.

  En omfattende fellesinnsats for å sikre at så mange mennesker som mulig kan gjenkjenne nødsituasjoner og reagere effektivt er avgjørende for å redde liv.

  Oppsummert er overlevelseskjeden et viktig rammeverk som understreker viktigheten av rask og koordinert handling i medisinske nødsituasjoner. Ved å anerkjenne hvor viktig det er og fremme utdanning og beredskap i våre lokalsamfunn, kan vi øke sjansene for overlevelse.

  Vi i Folkestarteren følger disse prinsippene og baserer vårt livreddende arbeid på dem. Hjelp oss å redde liv ved å skaffe en hjertestarter i dag! Se våre planer her.

  Har du registrert hjertestarteren?

  Visste du at det finnes et hjertestarterregister? Det er en offentlig tjeneste av 113 Førstehjelp og driftes av helsemyndighetene. Dette gjør hjertestartere tilgjengelige for 113-sentralene. På hjertestarterregisteret kan du finne den nærmeste hjertestarteren. Derfor er det viktig at du registrerer din hjertestarter! Det kan redde liv. Du finner også mer informasjon om hjertestartere på sidene til 113 Førstehjelp.
    
  Registrer hjertestarteren din ved å klikke på bildet nedenfor.
  Hjertestarterregisteret logo
  Kjeden som redder liv - førstehjelp
  Våre samarbeidspartnere


  Trenger du hjelp?

  Vi er tilgjengelige på telefon i hverdager fra 10-14. Du kan også sende oss en e-post eller en forespørsel i kontaktskjemaet vårt, så kommer vi tilbake til deg så fort vi kan.

  Vil du få tilbud? Ta kontakt! 👇

  Ta kontakt for et uforpliktet tilbud på våre hjertestartere

  Gjør som Otto -
  Skaff deg en hjertestarter

  Les mer


  Informasjonskapsler & Personvernerklæring

  Vi bruker informasjonskapsler i henhold til GDPR. Les mer i vår personvernerklæring. Folkestarteren bryr seg om ditt personvern og vil at alle som besøker våre sider føler seg trygge. Du kan når som helst avslå informasjonskapsler.

  ...


  ,


  Postboks 181 Bryn, 0611 Oslo

  Brynsveien 3, 0667 Oslo

  post@osnordic.com

  815 - FOLKE //
  815 36 553