fbpx
  Lofoten i Norge - Folkestarteren av nordisk kvalitet

  Om Osnordic AS - Folkestarteren

  Folkestarteren© er en hjertestarter levert av Osnordic AS. Osnordic AS er en nordisk leverandør av førstehjelpsutstyr med hovedkontor i Oslo.

  Siden sommeren 2015 har vi som første aktør i markedet tilbudt rimelige avtaler på hjertestartere til folk flest. Derav konseptet vårt Folkestarteren©. I tillegg har vi en del representanter som jobber mot bedriftsmarkedet, primært små og mellomstore bedrifter.

  Osnordic AS med sitt konsept Folkestarteren© har i dag agenturet i Norden på to forskjellige hjertestartere, en som er produsert i Europa og en annen i Asia. Begge er EU-godkjente. Mindray hjertestartere er produsert av Mindray Medical International Limited i Shenzhen, Kina. I tillegg representerer vi også danske Cardia International og deres CardiAid hjertestarter.


  Grunnlagt i 2015

  Siden 2015 har Folkestarteren gjort hjertestartere mer tilgjengelige for folket. Vi har primært markedsført oss på tradisjonell måte via dør- til dør salg. Nå utvider vi oss til nettmarkedet og håper på å nå enda flere folk, og redde flere liv.

  Er her for folket

  Med vårt fokus på små- og mellomstore bedrifter så tenker vi på folk flest. Ja, det er mange store bedrifter som har råd til egen hjertestarter. Men for de som er mindre, er en leieavtale mer gunstig. Siden vi tar hånd om det tekniske, er det enda enklere.

  Øker bevisstheten

  Visste du at det er mange som ikke vet hva de skal gjøre når noen er bevisstløs? Regelmessig førstehjelpskurs, tilgjengelige hjertestartere, og generell allmennkunnskap om helse øker sjansen for at noen overlever ved hjertestopp.

  Vår visjon

  Folkestarteren har som mål å gjøre terskelen lavest mulig for at folk flest skal velge å ha en hjertestarter tilgjengelig. Det skal ikke bare være de som tjener godt som får sjansen til å redde sitt eller andres liv. Derfor har vi tenkt på pris, brukervennlighet, service og kompetanse. Vi gjør arbeidet for at du skal ha det enklest mulig. 

  Vår historie

  Vi eksisterer fordi det ikke er nok hjertestartere tilgjengelig. Det er kanskje ikke så rart når vi sier at mange av våre ansatte har opplevd at deres nærmeste har fått hjertestopp. En av våre mest engasjerte medarbeidere mistet sin far på hytta. En annen var til stede og opplevde at en kompis falt om i naborommet. Dette skjedde like i nærheten av et sykehus. I begge situasjonene tok det for lang tid før ambulansen kom frem. Hvis det hadde vært en hjertestarter i nærheten og personene til stede var sikre på hjerte- og lungeredning, så kunne liv blitt reddet.
   
  I Norge bør ambulansen rekke fram innen 12 minutter i byer og tettsteder. Det er 25 minutter for grisgrendte steder. Mye av tiden skjer det ikke. Ved hjertestans tar det bare et par minutter før hjernen tar skade. Dette er fordi den ikke får oksygen. Hjerte- og lungeredning kan hjelpe ved å få tilført oksygen. En hjertestarter kan få hjertet til å slå igjen. Utfører man livreddende hjelp inntil ambulansen kommer, er sjansen mye større for å overleve.
    
  Våre selgere, kursinstruktører og kontoransatte brenner alle sterkt for et land med bedre helse og mer tilgjengelig helsehjelp.
    
  Har du en historie? Vi vil gjærne høre fra deg. Et av våre mål et å øke bevisstheten rundt hjertestans og hvor viktig tiljengelige hjertestartere er. Send e-post til: stine.olsen@osnordic.com


  Informasjonskapsler & Personvernerklæring

  Vi bruker informasjonsklapsler i henhold til GDPR. Les mer i vår personvernerklæring. Folkestarteren bryr seg om ditt personværn og vil at alle som besøker våre sider føler seg trygge. Du kan når som helst avslå informasjonskapsler.

  ...


  ,


  Postboks 181 Bryn, 0611 Oslo

  Brynsveien 3, 0667 Oslo

  post@osnordic.com

  815 - FOLKE //
  815 36 553